Välkommen till Studentbostadsservice!


 

 

Studentbostadsservice flyttar

Från och med den 15/8 så flyttar Studentbostadsservice tillsammans med kårerna till lilla D-huset mittemot Teknikens hus, på adressen Tekniktorget 3. Studentbostadsservice sitter vid andra rummet direkt till höger när du kommer in.


 

 

 

 

 


 

Förändringar i Bostadskön

I och med nya GDPR har vi gjort ändringar när det gäller uppdateringen av bostadskö hos oss på Studentbostadsservice.

 
Detta innebär att:

• uppdateringen 2 gånger per år (varje terminsstart) nu är borttagen, istället krävs en inloggning i ”Min Bostadskö” under en 12 månaders period.
Har en inloggning inte skett inom 12 månader kommer ditt konto att raderas och kötiden att nollställas.
• Du kan själv avregistrera dig ur bostadskön, detta gör du när du är inloggad i din profil och väljer Mina sidor och Mina uppgifter.
 
// 181109
 

 

Behandling av personuppgifter, GDPR

 

Din personliga integritet är viktig för oss på Studentbostadsservice och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter hos oss. Vi vill därför vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter och ber dig att läsa vidare i denna text för att få veta mer.

Behandling av personuppgifter
Vi behandlar dina personuppgifter när du söker bostad, när du blir hyresgäst och även en tid efter att ditt hyresavtal med oss upphört dock längst 12 månader efteråt.
En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, kön, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress.

När du registrerar dig i vår bostadskö
Det är du själv som registrerar dina personuppgifter när du ställer dig i vår bostadskö.
Under tiden behandlar vi dina personuppgifter för att handlägga din intresseanmälan och har så kallat berättigat intresse som laglig grund för behandlingen.
Att stå i kö är en förutsättning för att få bostad via oss.
Det är viktigt att de uppgifter som du lämnar till oss är aktuella.
Detta för att säkerställa att vi kan komma in kontakt med dig på korrekt sätt.
Dina personuppgifter ligger kvar i vårt system så länge du står som sökande i vår bostadskö.
Om du inte längre önskar att stå kvar i vår bostadskö kan du avregistrera dig via ”Mina Sidor” på www.studentbostadsservice.se
Dina personuppgifter behandlas för marknadsföring som är relevant till vår bostadskö så som massmail vid utskick av viktig information.
Personer som inte varit aktiva på ”Mina sidor” på www.studentbostadsservice.se under de senaste 12 månaderna och som inte har någon aktuell uthyrning, kommer att raderas och köpoängen nollställs.

När du blir erbjuden en bostad
När du är bland de första i turordningen för en ledig bostad som du anmält intresse för kommer du att få ett erbjudande under ”Min Bostadskö” och även att få ett påminnelse mail till din angivna e-postadress.

När du tackar ja till bostad
När du blir tilldelad en bostad skickas dina personuppgifter vidare till hyresvärden Lindbäcks Porsön AB för kontraktsskrivning och hyresavisering. Dina personuppgifter behandlas under hela din tid som hyresgäst samt 12 månader efteråt både hos Studentbostadsservice och Lindbäcks Porsön AB.

När du säger upp din bostad
När du säger upp din bostad kommer dina lagrade personuppgifter så som namn, telefonnummer samt e-postadress att ges till kommande hyresgäst vid ett bostadserbjudande, detta för att du som avflyttande hyresgäst är skyldig att visa bostaden under din uppsägningstid.

Dina rättigheter
• Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som vi hanterar om dig. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade.
• Du har rätt att avregistrera dig ur vår bostadskö.

//181109

  

Uppsägning av lägenhet.

Under Boinfo och Flytta ut hittar du information kring vad som gäller vid uppsägning av lägenhet.

//180906

 


 

Så här fungerar vår bostadskö och förmedling av bostäder.

 

Vi publicerar lediga lägenheter direkt på vår hemsida, dessa hittar man under fliken Lediga lägenheter.
De lägenheter som blir lediga kommer att finnas på hemsidan för intresseanmälan under en begränsad tid.
Detta innebär att Ni själva måste vara aktiva i ert bostadssökande.
 

Detta innebär att:

• Om man är intresserad av en ledig lägenhet så måste man skicka en intresseanmälan via hemsidan, för att skicka en intresseanmälan måste man vara inloggad på sin sida och ha statusen "Jag är antagen".

• När tiden för intresseanmälan har stängts kommer ett erbjudande skickas till de 3-5 personer som har längst kötid. Detta erbjudande skickas till den mail som man har i sin profil på vår hemsida och det är mycket viktigt att man håller koll på sin mail då vissa mailkonton sorterar företagsmail till tex skräpposten. Det är självklart även viktigt att man loggar in på sin profil och även håller koll där då det är där man skall svara på ett bostadserbjudande.

• Man kan göra flera intresseanmälningar samtidigt men man kan bara få 3st erbjudanden samtidigt och om man är nr1 på flera erbjudanden så kan man bara tacka ja på ett av dem.

• Man kan ta bort sin intresseanmälan så länge anmälan är öppen.

 

OBS!!

Ändring av regler för bostadskön:

• Om man inte loggar in på sin sida under en 12 månadersperiod. 

• Om man inte svarar på ett erbjudande så mister man sin kötid.

• När man tackar nej för sjätte gången mister man sin kötid.
(De nej tack som räknas är de nej tack som man själv aktivt tackat nej på.)

 

När man mist sin kötid får man ett nytt ködatum nästa gång man logga in på sin sida.
 

 

// 170124


 

VIKTIGT!!!

Då vi skickar ut erbjudande om bostad till den mail som ni angett på er sida så är det viktigt att ni även håller koll på "Skräppost-mappen" då vi har märkt att vissa mailadresser automatiskt sorterar in mailen där.

// 160819

 


 

 

 


 

 

Registrera dig

För att söka bostad måste du först registrera dig.

Registrera

Saknar du lösenord?